Do svého účtu můžete pustit další lidi, aniž byste jim dávali své heslo. V horním menu otevřete Správa přístupů, zadejte e-mail osoby, vyberte typ přístupu a úroveň oprávnění. Osobě přijde e-mailem pozvánka s odkazem, přes který si nastaví vlastní heslo. Pozvánka platí 14 dní, v seznamu přístupů vidíte, zda už byla přijata, a můžete ji poslat znovu nebo zrušit.
Spolupracovník je kolega, společník, asistent nebo zaměstnanec. Má přístup pouze do tohoto účtu, přihlašuje se vlastním e-mailem a heslem, které platí jen zde.
Účetní je externí osoba nebo účetní firma, která spravuje více klientů. Má vlastní přihlášení do Faktury webu a vy jí dáváte přístup do svého účtu. Stejným přihlášením vstupuje i do účtů dalších klientů, kteří ji pozvali, a mezi účty se přepíná jedním kliknutím. Pokud už má ve Faktury webu vlastní účet, přihlašuje se jím.
Úroveň oprávnění určuje, co smí uživatel s doklady: plný přístup k účtu, pouze čtení a export, nebo viditelné pouze vlastní doklady (tuto úroveň účetní mít nemůže). Platby, objednávky, zálohování, nastavení SMTP, bankovní účty a správa přístupů zůstávají vždy jen vlastníkovi účtu.
Přístup můžete kdykoli odstranit. Spolupracovníka můžete později změnit na účetní, přijde mu nová pozvánka, kterou potvrdí.